KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Dec 7, 2022 10:55:47 GMT 3
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Mar 15, 2022 18:50:54 GMT 3
Mac oli kokku leppinud Marybellaga, et astub tema juurest õhtul läbi. Kuna näitsik oli jäädavalt otsustanud Paradiisisaarele jääda, siis oli ta ka oma korteri muretsenud ja Mac sai vaid rahul olla sellega, et nad on kahekesi. Kuna Bella on talle alati oluline olnud, ei saanud noormees temast lahti öelda peale kõike, mida nad koos läbi elasid. Lisaks sellele oli Mac samuti otsustanud pikemaks ajaks saarele jääda ja hetkeseisuga ei olnud ta veel tagasipiletit mandrile ostnud. Teades, et Marybellal oli ilmselt täna mitmeid toimetusi käsil, siis arvas Mac, et oleks hea idee võtta midagi õhtusöögiks. Noormees otsustas pitsa kasuks, sest kellele pitsa ei meeldiks? Olles teel sõbranna juurde, võttis Mac kaks pitsat tee pealt kaasa ja ka ühe apelsinimahla, sõites siis edasi neidise kortermajani. Pitsad ühte kätte võetud ja mahl teise, sisenes Mac korterelamusse ja lasi kella, kui õige ukse oli üles leidnud. Nüüd jäi vaid oodata, et Marybella ukse avaks, mis kaua aega ei võtnud. “Hei! Kuller tuli,” sõnas Mac laia naeratusega, tehes oma arust ülivaimuka nalja. “Ma loodan, et sa õhtust pole veel söönud, sest nagu sa näed, ma otsustasin meile õhtusöögi võtta. Menüüs on täna kaks pitsat,” sõnas ta nüüd tõsisema näoga ja tõstis demonstratiivselt kaks karpi kõrgemale. Marybella Selim
|
|
it's
Apr 21, 2023 16:18:53 GMT 3
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Mar 24, 2022 11:04:20 GMT 3
Marybella tööpäev venis nagu tatt, kui sai selgeks, et Mac tuleb talle õhtul külla. Viimasel ajal on nende sõprus niivõrd toredaks muutunud, et Bellale tundubki, et Mac pole talle mitte ainult andestanud, vaid mõistab teda päriselt ja võib-olla polegi teda kunagi süüdistanud. Ja Marybellal on selle üle ainult hea meel. Ta on küll alla andnud selle osas, et Mac talle uue võimaluse anda võiks, aga ehk ongi see hoopis põhjuseks, miks Bellale tundub, et bnad saavad paremini läbi kui kunagi varem? Et ta enam ei püüa kutile meeldida, vaid on lihtsalt nii nagu ta on. Marybella oli otsustanud pikemaks kodusaarele peatuma jääda, mistõttu soetas ta endale pisikese korteri. Kahetoaline, ent siiski pisike. Aga ega üksi elamiseks palju ruumi vaja polegi. Aga nii kui ühe asja vedelema jätad, tundub kogu kodu nagu seapesa, niiet pärast Minoga (vanemate koer, kes hetkel Bella juures elab) jalutamist hakkas Marybella kohe koristama. Uksekella hääle kuulmise hetkel oli tal viimase kohvitassi pesemine käsil. Ta asetas vahuse tassi kraanikaussi, loputas käed ja kuivatas need köögirätikusse ning läks ust avama, Mino sabas sörkimas. Enne ukse avamist haaras ta koera sülle, et pisike uksest välja ei saaks joosta. "Oh, tellimusega isegi pitsa kaasa pandud," lausus Bella, omades Maciga sarnast huumorisoont. Marybella astus ukse eest, et noormees tuppa astuda saaks.
|
|
KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Jun 24, 2022 11:06:51 GMT 3
Mac muheles kergelt Marybella nalja peale. “Ma loodan, et tellitu vastab su ootustele. Ja pitsa muidugi ka,” sõnas kutt naeratades ja astus seejärel korterisse, kui neiu oli ukse tema jaoks lahti tõmmanud ja ise eest ära astunud. “Kuidas su päev läks?” küsis Mac jalatseid eemaldades. See tehtud, sai noormees korterisse edasi astuda. Tema jaoks oli see esmakordne külastus Marybella korteris, mistõttu rändas tema pilk ka siia-sinna. Väike, aga tundus hubane, mis oligi tema jaoks peamine asi oma kodu juures. Mino leidis samuti tee Maci juurde, et ta kõigepealt üle nuusutada ja siis saba lehvitades märku anda, et kiidab külalise heaks. “Tere, sõber,” lausus ta koerale pisut nunnutava tooniga, Minole ülevalt alla otsa vaadates. Ta leidis kiirelt ühe kapinurga, millele pitsakarbid ja ananassimahla asetas ning kükitas seejärel koera ette, et tema pead ja selle ümbrust kergelt sasida. “Ma tõin muidu ühe kanapitsa ja ühe vegepitsa,” mainis Mac samal ajal, kui koeraga tegeles. Kauaks ta kükitama ei jäänudki ja püsti tõustes võttis karbid ning mahla uuesti oma kätte. “Hakkame sööma?”
|
|
it's
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Oct 23, 2022 10:59:49 GMT 3
Marybella sulges ukse ja asetas koera tagasi põrandale. "Peale vaadates tundub ok, eks ma rohkem oskan siis öelda, kui olen veidi katsetada saanud," jätkas Marybella Macist kui tootest rääkimist. "Venis veits. Suht vähe oli tööd täna," vastas Bella, "aga vahelduseks oli päris hea, et ei pidanud nagu konveieril meile laiali saatma ja mitme kliendiga korraga tegelema. Kuidas endal? Mis tegid täna?" Marybella jälgis korra veel koera, kes Maci jalgade ümber tiirutas ja noormeest nuuskis. Saades aru, et Mac tuleb Mino uudishimu ja mängutujuga toime, läks Bella viimast tassi edasi pesema. Kiire loputus ja sai selle ka kuivama asetada. "Raudselt on mõlemad head!" oli Marybella, kelle jaoks oli suva, kas toit on lihaga või taimne või vegan, veendunud. Pitsaga siin saarel enamasti pange ei panda ja kui pannakse, siis sureb see toidukoht ruttu välja. "Tahad taldrikut ja kahvlit, nuga ka?" uuris Bella. Ta ise ilmselt eelistab sõrmede vahel söömist, aga taldriku igaks juhuks võtab ikka.
|
|
KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Nov 22, 2022 13:05:02 GMT 3
Macile jäi segaseks, kas see katsetamise kommentaar oli suunatud Maci või pitsa pihta, aga arvestades seda, et nad olid hetkel vaid sõprust kokku lappimas, siis otsustas Mac oma peas, et kommentaar oli siiski pitsale mõeldud. Ta ei olnud mõnda aega enam Marybellast kui silmarõõmust mõelnud, kuigi ei saanud just väita, et neiu oleks täielikult tema südamest kadunud. Aga need tunded ei olnud hetkel olulised. “Ma sain ühe sõbrannaga kokku, olime paar tundi salvestusstuudios ja töötasime koos ühe laulu kallal. Ma ei tea, kas sellest laulust asja saab, aga edasiminek siiski,” rääkis Mac ka oma päevast, kui Marybella oli temalt sama küsinud. Macil on mõttes soolokarjääri edasi arendamine, kuigi ta sellega kaugele jõudnud pole. Sofia oli teda palju aidanud, et ta leiaks oma hääle ja stiili väljaspool bändi. Selline asi just üleöö ei juhtu, aga ega Mac seda ei oodanudki. “Võin kinnitada, et on,” vastas noormees, asetades pitsakarbid ja mahla söögilauale. Restoran, kust ta pitsad tõi, oli ühtlasi üks tema lemmikuid söögikohti Paradiisisaarel. Kuna tegemist oli üsna uue kohaga, siis tegi Mac heameelega neile tasuta reklaamikampaaniat oma sõprade seas. “Taldriku võid anda. Nuga ja kahvlit ei soovi,” lausus ta. Mac ei tahtnud Marybella ees pudistama hakata. Üksi süües poleks taldrik üldse nii oluline. “Mahla soovid ka? Kust ma klaasid võiksin leida?” küsis noormees, leides, et võiks ka veidi aidata, et nad saaksid koos kiiremini sööma hakata.
|
|
it's
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Nov 22, 2022 14:24:49 GMT 3
Marybellal oli hea meel kuulda, et Mac vähemalt üritab muusikat salvestada, aga samas oli tal ikkagi nii kibe tunne, et ta ei saa enam ise stuudiosse niimoodi suvalt sisse-välja jalutada, nagu ta seda varem teha oli saanud. Olla muusikaga kursis enne kõiki teisi; esitluskontserditel, mil teised laule esimest korda kuulevad, juba kõiki sõnu kaasa laulda. Kui ta midagi suhtest Damieniga igatseb, siis ainult seda lugude sünni juures olekut. Ja samas on Maryanal veel säilinud see lootus, et Macil tuleb mingi idee, kus ta tema abi tahab - klaverimänguga. Või vokaaliga. Marybella ei ole kunagi unistanud muusikuks hakkamisest, aga olla päriselt osa ühe loo juures, oleks küll üks unistuse täitumine. "Sa oled kindlalt enda suhtes liiga kriitiline," arvas Marybella, jättes kõik oma kibedad mõtted ja teised lootused enda teada. Kesiganes see sõbranna oli, kellega Mac stuudios salvestamas käis, Marybella on kade ta peale. Aga ta ei tohi seda välja näidata. Mitte Macile. Mis siis, kui kutt selle peale temast eemalduma hakkaks? Nad alles hakkasid uuesti suhtlema, nende sõprus on niigi õhukesel jääl ja Marybella ei andestaks seda endale iial, kui ta teist korda kõik ära rikuks. "Oled kuldklient seal?" uuris Marybella, huulil väike naeratus. Üldse ei imestaks, kui Mac loomerajal olles kokkamiseks üldse aega ei raatsi võtta ja pigem igapäevaselt pitsat ja muud valmistoitu koju või stuudiosse telliks. Maryana võttis kapist kaks kuiva taldrikut. "Mul polegi klaase," vastas neiu ja võttis kapist kaks tassi ka. Ei ole ta veel kõike asju omale osta jõudnud, klaasid pole sugugi ka selle nimekirja eesotsas, mida tal veel soetada tarvis on. Marybella asetas nõud diivanilauale ja võttis diivanil Mino kõrval istet ja tegi harjumusest koerale pai ka. "Head isu!" lausus Isabel, andes Macile märku, et noormees võiks pitsade söömisega pihta hakata.
|
|
KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Nov 23, 2022 12:13:26 GMT 3
“Päris iga laul ei ole avaldamiseks mõeldud,” arvas Mac muiates. Sofiaga olid nad kirjutanud igavusest laule, mil ei olnudki mingit sisu ja mida nad lihtsalt vahest nii vokaali kui ka näppude soojendamiseks mängisid. Selle uue lauluga oli aga pisut teisiti - sel võis sisu olla, ent Mac ei tundnud, et see oli tema laul. Ta ei kujutanud end ette seda laval laulmas ja seega leidis, et enesekriitika siinkohal oli õigustatud. “Kuidas sinuga? Kas tegeled üldse muusikaga veel?” uuris Mac seejärel. Ta oli kursis, et Marybella oli hobikorras nii laulmise kui klaverimänguga tegelenud, kuigi Macile tundus nagu see oleks nende bändi varju jäänud. Damien oli ikka oma karjääri esikohale seadnud ja kuigi Mac ei teadnud nii hästi nendevahelist dünaamikat, siis tundus kutile, et Marybella ilus lauluhääl ja sujuv klaverimäng ei pakkunud Damienile piisavalt huvi, et teda mingit moodi bändi töösse kaasata. Ja kes oli Mac, et seda oma liialt armukadedale (endisele) bändikaaslasele välja pakkuda? Ta oli varem saanud Marybellat laulmas ja klaverit mängimas kuulda ning ei mõistnud üldse, kuidas Damien sai tema ande lihtsalt ukse taha jätta, olles samaaegselt veendunud, et ta ise oli sel alal parim. “Võib-olla,” andis Mac naeratades umbkaudse vastuse. “Ma käisin nende avamispäeval hiljuti ja olen sellest ajast saadik võlutud olnud,” täpsustas ta seejärel. Mac pidi siiski pealt vaatama, kuidas Marybella ise nõud temani toimetas. Samaaegselt tegi kutt mõlemad pitsakarbid lahti. “Head isu!” vastas ta samaga ja võttis enda taldrikule kaks pitsalõiku, mõlemast ühe, ja asetas taldriku hetkeks eemale, et siis mõlemasse tassi mahla kallata. Kui see oli tehtud, võttis Mac taldriku uuesti kätte ja asus kanapitsast võetud lõiku nosima.
|
|
it's
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Nov 23, 2022 21:28:54 GMT 3
"No ja teistpidi ka - iga avaldatud laul poleks pidanud avaldatud saama," arvas Marybella. Samas, jah, maitse asi. Ühe rämps on teise aare ja laul, mis ühe jaoks on mõttetu ja sisutühi, võib teise jaoks elumuutva sõnumiga olla. Iial ei tea, mis kedagi kõnetab, aga artist, tõsi, peaks oma valikute puhul ainult iseendast lähtuma - lõppude lõpuks on tema see, kes leiva lauale saamiseks neid laule aina uuesti ja uuesti esitama peab. "Mkm," raputas Marybella nukralt pead, "eks ma vanemate juures käies ikka istun klaveri taha ja kodus taustaks pandud muusikale laulan kaasa, aga seda ei saa muusikaga tegelemiseks nimetada." Kõigepealt oli vaja uude töökohta sisse elada, siis töötas nii palju, et saaks pangalt laenu kätte, et korter osta. Siis kolimine ja nüüd katsub ta selle päris üksi elamisega toime tulla. Mingi rutiin tekitada, et näeks, palju ja millal tal päriselt vaba aega on. "Aa, mingi päris uus koht? Ma pole üldse seda hetke leidnud, et süveneda, mis siin saarel toimub. Kogu kultuuriprogramm ja muu on kõik minust mööda läinud. Ma ei saa aru, kuhu mu aeg kaob," rääkis Marybella. Tegelt saab küll. Töö võtab lõviosa ja kodus otsib omale igasugust ajaviidet koristamisest sarjade vaatamiseni, et see pagana südamevalu kaoks. Mõistus saab ju aru, et Mac on aega küll ja veel saanud. Kui noormees pole siiani teda enda tüdruksõbraks soovinud, siis seda ei juhtugi. Aga süda loodab ja see mõjutab kogu tema elu. Marybella haaras endale ka ühe pitsalõigu taldrikule, sättis end diivanile mugavamalt istuma, et saaks selga toetada ning hakkas sööma. "Kui kõik muusikaga seonduv välja jätta, siis kuidas muidu läheb?" uuris Maryana, "Saarele tulemine tundub ikka veel õige otsus olevat? Tunned, et oled siin omaks saanud juba?" Kas keegi eriline silma ka juba hakanud on?
|
|
KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Nov 24, 2022 17:25:44 GMT 3
“Tõepoolest,” nõustus Mac napisõnaliselt Marybella väitega. Ta võiks lehekülgede viisi tuua välja laule, mis tema maitsele ei sobinud ja elu oleks sama, kui neid poleks avaldatud, ent artistina leidis Mac, et valjult kellegi teise teoste kritiseerimine ei olnud viisakas. Need mõtted kavatses ta ainult enda peas hoida. “Aga see on miski, millega sa tegeleda tahaksid?” uuris Mac edasi, kui oli kuulnud, et Marybella polnud viimasel ajal muusikaga üldse tegeleda saanud. Ta oleks tahtnud ka välja pakkuda, et nad võiksid samuti koostööd teha, ent ta ei teadnud, kas muusika kui töö oli miski, millega Marybella end siduda tahtis. Vahest oli lihtsam, kui hobi jääbki hobiks. Töökohana polnud muusikuks olemine nii lihtne, kui pealtnäha võis tunduda. “Uus koht jah,” kinnitas Mac, andes Marybellale seejärel pitsarestorani nime juhuks, kui neiu tahab seda ise külastada. “Töö võtab kogu su aja ära?” uuris ta, kuna näitsik oli maininud, et tal pole aega olnud saarel toimuvaga üldse kursis olla. Võib-olla oli Marybella endale mõne uue sõbra leidnud või vana üles otsinud? Või äkki oli ta üldse endale silmarõõmu leidnud? Viimase puhul oleks olnud täitsa loogiline, et armsamaga olles aeg lihtsalt kaob kuhugi ära, aga Mac polnud kindel, kas ta oli selle kuulmiseks valmis. “Ma olen paar sõpra leidnud ja veedan nendega aega, seega tunnen, et olen vähemalt nende poolt omaks võetud. Hakkasin uuesti jõusaalis käima. Üritan uude rutiini sisse elada ja see on pisut võõras, kuna varem oli bändiga kontsert siin, intervjuu seal ja veel salvestamist mitu tundi, seda ühes päevas. Nüüd, kus ma aktiivselt raha ei teeni ja elan sellest, mis me bändiga juba saavutanud oleme, siis on vaba aega palju rohkem,” rääkis Mac. “Ma tunnen end siin hästi. Siinsed inimesed on toredad ja linn on ka mõnus. Ei ole sellist kiirustamist nagu LA-s. Ma arvan, et ma ei koli veel niipea mandrile tagasi, kui üldse,” lisas ta veel. “Ja sina oled siin.”
|
|
it's
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Nov 24, 2022 19:15:02 GMT 3
Marybella loodab, et kõige kehvemad ja veidramad laulud, mis ilmavalgust nägema poleks pidanud, on kuskil nende lugude hulgas, mida ta mitte kunagi kuulnud pole ega kuule ka. Samas on ta palju imestanud selle üle, kuidas mõni lugu raadiotes nii mängitud saab. Et kui selline jura raadiosse sai, siis kui kehvad need teised, millele eetriaega ei jätku, on? Vist tegelt ei taha teada, kuigi ega selle üle ka ei imestaks, kui mõni pärl välja jäänud on. Nii kipub ju ka olema, et esimest korda kuulates laul üldse ei meeldi, aga neli-viis korda hiljem ja enam ei saagi peast, sest nii väga meeldib. Muusikaäri on päris karm - võid kirjutada enda maitse järgi väga hea laulu ja siis see ei meeldigi teistele. "Aus vastus on, et ma ei tea," ei hakanud Marybella suure entusiasmiga kiitma. Jah, ta unistab oma loo välja andmisest kellegagi koostöös, aga kas muusika on see, millega ta päriselt tegeleda tahab? Olles näinud seda päris pikalt kõrvalt, siis pigem ei. Jah, hobikorras, absoluutselt, paari-kolme looga kellegagi koos kontserti anda, jah! "Ma olen sulle enne ka öelnud, et kui sul tekib mõne loo loomise juures mõte, et sinna sobiks klaverimäng või naishääl, siis ma ei mõtle ka kaks korda, vaid olen nõus kohe proovima." Marybella on ka sellele mõelnud, et võiks täiskasvanutele klaverit õpetama hakata. Raudselt siin saarel on vähemalt viis inimest, kes oleks lapsena tahtnud pilli õppida, aga vanematel ei olnud võimalik neid muusikakooli panna. Aga põhitööna klaveriõpetajaks ta kindlasti ei sobiks. "Toitlustuse koha pealt on siin saarel ikka kõva konkurents. Ma iga kord imestan, kui keegi mingi uue koha avab," ütles Marybella. Julged saare-elanikud või siis nad saavad kuskilt mujalt põhitulu ja siis hobikorras, et igav poleks, teevad rahvale süüa. "Aga see pitsa on tõesti maitsev," märkis Isabel uue tüki järele haarates. Oleks see vaid nii, et on mõne uue sõbra leidnud või vanad üles otsinud. Ta on mõnega kohtunud küll, aga kõik on jäänud sellesse 'ma helistan sulle millalgi' jutuks ja seda kõnet pole tulnud. "Enamuse ajast," täpsustas Maryana, "aga kõik õhtud ja nädalavahetused on mul ju tegelikult vabad. Aga selle asemel, et midagi teha, mida ma päriselt teha tahaks, vedelen ma iga võimaliku sekundi niisama ja teen ainult neid asju, mida vaja on." Nagu poleks energiat millekski muuks. Nagu ei viitsiks enam elada. Selline lootusetuse tunne, et mille nimel ta rapsib? Aga oli hea meel kuulda, et Macil oli seis hoopis vastupidi - noormehel läheb hästi! Ja seda on näha ka. Mac tundub nii muretu ja rõõmus. Nagu mitte miski siin ilmas ei oleks keeruline, segadusttekitav ja üldse on kõik ilus. "Üldse ei imesta, peale Damieni ei ole olemas inimest, kellele sa ei meeldi," muigas Marybella,"aga jaa, see LA tempo oli teil rets. Aga ega seda poleks vähemaks ka jätta saanud, sest pildis olemine oli selles hetkes väga oluline." Noormehe viimane lause tõi Marybella näkku naeratuse. Alles olid nad selles faasis, et kutt ei tahtnud teda nähagi, aga nüüd on ta üks põhjustest, miks noormehele siin saarel meeldib. Elu on imelik.
|
|
KUULSUS
22
Vanus
Vallaline
Suhtestaatus
Muusik
Töökoht
|
it's
Tag me @macandcheese
|
|
Post by Mac Raznor on Nov 28, 2022 17:06:11 GMT 3
Nad olid sellest tõepoolest varem rääkinud, aga ta ei olnud kindel, kas see pakkumine veel kehtis. Hetkel oli tema naishääleks olnud Sofia, aga see ei tähendanud, et ta ei võiks mitme inimesega koostööd teha. Mac ehk natuke kartis end tööalaselt ka Marybellaga siduda, sest kui nad ei ole ühel arvamusel, siis võib sellest tüli tekkida. Bändis oli ta sellega korduvalt kokku puutunud. Sõpradega koos töötamine ei ole alati hea idee, eriti kui sõprus veel pisut habras oli. “Jätan meelde,” lubas Mac. “Mul on tunne, et need uued kohad panustavadki peamiselt turismile. Kui elanikel on südames ikka vanad head restorianid, siis turistid on valmis kõike proovima, mis on kohalik, olgu siis uus või vana,” leidis ta. Olles samuti oma esimese pitsatükiga lõpetanud, haaras käsi kohe järgmise järele. Tegelikult oli kurb kuurlda, et Marybella elus suurt midagi ei toimunud peale töö-kodu-töö-kodu rutiini. Noormees arvas, et ta ühel hetkel saab ka sellesse rutiini sisse elatud - hetkel veel oli kõik uus ja harjumist nõudev. “Kui sul on vabu õhtuid ja tahaksid midagi teha, siis võid alati ka minu poole pöörduda. Mu graafik on hetkel üsna painduv,” pakkus Mac välja, andes vihje, et nad võiks koos rohkem aega veeta. Saarel oli palju kohti, kuhu ta minna tahaks, ja asju, mida teha. Marybella kindlasti teadis sellest rohkem kui tema ja oleks tahtmise korral osanud midagi head välja pakkuda. “Kas sa mõne vana sõbraga polegi kokku sattunud? Mõtlen, et sõbrad näiteks kooliaegadest. Või on nad kõik minema kolinud?” uuris Mac. Samas oli tal hea meel, et neiu elus ei tundnunud silmarõõmu olevat. Vastasel juhul ei veedaks ta oma õhtuid vaid koduseinte vahel. Mac noogutas ohates, kui mõtles oma vanale elule. Praegune elu oli palju murevabam, võrreldes eelmisega, kus pidevas rambivalguse käes olemine oli pookivana tundunud. Nüüd olid tal uued võimalused ja kuigi ta tahtis veel muusikuna jätkata, siis samas ta seda kiiret elu ta enam elada ei tahtnud. “Kui poleks juhtunud seda mis juhtus, siis ma oleks ühel hetkel leidnud mingi viisi bändist lahkuda. Ma ei tea, kaua ma oleks vastu pidanud selles tempos,” tõdes nooruk vaikselt. Selle asemel ta hoopis visati bändist välja ja ega ta uhke polnud selle üle, kuidas see kõik juhtus. Aga vabaks ta sealt ju sai, seega midagi head selles olukorras leidus. Maci näole tekkis samuti naeratus, kui seda Marybella näol nägi. Ilmselgelt tema sõnad tähendasid naisele palju ja noormees lootiski, et Marybella mõistaks, kui palju Mac temast tegelikult hoolis. Peale saarele tulekut on ta palju mõelda saanud ja mõtted olid seega palju muutunud.
|
|
it's
Tag me @marybella
|
|
Post by Marybella Selim on Dec 7, 2022 19:19:14 GMT 3
Marybella naeratas selle peale, kui Mac lubas teda meeles pidada. "Kui see muidugi su praegusele naishäälele sobib. Ma ei viitsiks küll mingit ussitamist hiljem taluda," pelgas Marybella seda, et peaks kellegi kolmandaga konflikti sattuma. Maciga tülitsemisega ta saab hakkama - kui muusikaalane värk, siis teeme nii nagu Mac ütleb! "Aaa, okei, võib-olla tõesti," ei olnud Marybella sellele üldse mõelnud, et kohalikud ei pruugigi üldse sihtgrupiks olla. Nonäed, pole temas mingit ärivaistu ega teadmist, mis inimestele peale läheb. Oskab ainult oma mätta otsast asju vaadata. Maryana võttis lonksu apelsinimahlast ja pani siis klaasi lauanurgale tagasi. "Tahan, alati tahan! Aga ma ei j a k s a alati. Üksinda iseenda eest hoolitsemine on ikka palju keerulisem, kui kellegagi koos kõike jagada ja tagada mõlema heaolu." Koos on kergem. Pärast üksinda elama kolimist on see ikka eriti selgeks saanud. "Ja teinekord on ainult aju väsind - tead küll, see tunne, et tahaks teha midagi, energiat nagu on, aga mitte midagi ei tule pähe, mida teha võiks." Ja siis kui pole aega, siis on mustmiljon ideed, mida teha ja kuhu minna. Miks sellistel hetkedel pole taipu neid mõtteid üles kirjutada? "Ikka olen, aga tead ju küll, kuidas nendega on - kui ikka ära kolides mingitki sidet ei jää, siis hiljem pigem ei teki ka. Täiesti kohmakad kokkusaamised olnud. Ma ei oska nendega millestki rääkida ja no niiiii ebamugav oli," rääkis Marybella. Ei ole nagu punnitama ka mõtet hakata, kui suhtlus enam loomulikuna ei toimi. Küll tuleb see aeg, kui tal uuesti inimesed ümber on, iga asi omal ajal. Praegu on ta omadega üsna madalseisus ka, niiet mis sõprussuhteid siit pinnalt üldse tekkida saab, kui Marybella isegi ei viitsiks praegu enda sõber olla? Saab oma eluga järje peale, saab oma sära tagasi ja küll siis kõik paika loksub. "Nagu öeldakse- elu teeb omad korrektuurid. Ju siis nii pidigi minema, kõik võtavad oma õppetunnid kaasa ja edasi saab ainult paremaks minna. Ma juba ammu imestasin, et kuidas te jaksate. Ilmselt osa konflikte ja hõõrumisi tuli selle pinnalt ka, et te kõik olitegi väsinud. Millega Wesley tegeleb üldse praegu, oled sa kursis?" Veidi enne seda, kui Marybella Damieni juurest jalga lasi, pani noormees uue bändi kokku. Tema meelest Wesley ei olnud nõus Damieniga koos enam bändi tegema.
|
|