ÜLIÕPILANE
24
Vanus
???
Orientatsioon
it's complicated
Suhtestaatus
Newala katoliku kirik
Töökoht
|
it's t
Dec 28, 2022 18:17:25 GMT 3
Tag me @kaka10
|
|
Post by Lori Conroy on Nov 28, 2022 14:48:10 GMT 3
Alex L. Black Keeruline oli leida aega, mil Lori sai Alexiga kohtuda nii, et tema vanemad ei hakkaks küsimusi esitama. Idiootne tegelikult, et ta pidi niimoodi ringi hiilima, sest 24-aastane naine tahtis kohtamas käia. Kõik need vägivaldsed emotsioonid, mis tükkisid esile iga kord, kui ta vihakihvatusega oma olukorda seedima pidi... Selline ringihiilimine oli nõme ja Lola tundis, et see ei meeldi Alexile ka. Täna - keset päeva, sest kui ta hakkaks õhtul välja minema, oleks kahtlane - oli naine oma kallimaga kokku leppinud, et kohtuvad taas Moonlighti vipiruumis, kus nad olid varemgi aega veetnud. Seal oli tavaliselt vähe inimesi ja nad said segamatult omaette olla, aga sinna saamine meenutas alati mingit spioonifilmi. Oma punased juuksed toppis Lori khakivärvi beanie alla ja pani ette kollaste klaasidega päikeseprillid, et keegi teda ära ei tunneks, ning saanud oma auto kõrvaltänavale pargitud, lipsas ta klubisse. Kellegagi silmsidet ta ei loonud, vaid suundus sirgelt klubi teisele korrusele, kus alles ühe lounge'i siidkardinate taga oma maskeeringu eemaldas ja oma pikki juukseid kohendas. Tore, et see koht Alexile kuulus, sest muidu poleks tal võimalik mingis vipiruumis nillimas käia - tal polnud mingit sissetulekut ega töökohta. Ela nagu parasiit enda kuti rahakoti peal. Üks vipiruumi ettekandjatest jalutas lounge'i ja Lola tõmbus jäigaks. Et see töötaja nüüd linna peale laterdama ei lähe, et Newala pastori tubli tütar tellis Moonlightis alkoholi - sest just seda ta tegi, paludes endale ühe Tequila Sunrise'i ja pannes selle kenasti Alexi arvele. outfit
|
|
KOHALIK
28
Vanus
vallaline
Suhtestaatus
Moonlight Nightclub
Töökoht
|
it's
Dec 9, 2022 12:09:00 GMT 3
Tag me @kiikhobu
|
|
Post by Alex L. Black on Nov 30, 2022 23:48:48 GMT 3
Loriga kohtumine on Alexi jaoks olnud üks parimaid hetki Paradiisisaarel ja neidisega suhtes olemine veelgi parem. Kahjuks on seal üks suur 'aga' sees. Nad saavad kokku kas kuti korteris või tema töö juures ajal, mil klubi valmistatakse avamiseks ette. Mehe kutsetele õhtul kuhugi sööma või kinno minna või niisama linnas aega veeta, on Lori ainult keeldunud. Tekib juba tunne, nagu tal pole aega Alexi jaoks või ta ei taha lihtsalt, et neid avalikult koos nähtakse. Kas kutt on tõesti nii kehv valik, et ta kõlbab ainult salatsemiseks? Igastahes täna õhtul on mehel plaanis oma küsimustele vastused saada. Isegi kui nad peaksid olema äärmiselt ebameeldivad. Moonlight'i üks vipiruumidest on saanud nende tüüpiliseks kohtumiskohaks, mis tõttu Alex ei vaevunud isegi uurima, kus Lori võiks teda oodata. Eks ta ole mõnikord teda ka kuti kabinetis oodanud, aga seda tavaliselt pigem natukene hilisemal ajal, kui tüübi tööpäev on ametlikult alanud. Tervitanud teel vipiruumi enda töötajaid ja vastanud ka nende kiiretele küsimustele, saabus Alex mõni minut kokkulepitust hiljem. "Aitäh, Amy. Sa võid minna koos teistega baari ette valmistama," tervitas Alex esmalt ettekandjat, kes on tema jaoks töötanud peaaegu esimesest õhtust saadik. Samuti teadis kutt, et naine ei ole ka lobamokk, kes räägib kõigest, mida tööl näeb. Vastasel juhul ta ei töötaks vipiruumide juures. "Hei, Lori," pöördus Alex neidise poole, kui ettekandja oli ruumist lahkunud. Mehe pruunid silmad liikusid üle naise punakate juuste ja tema tumeda riietuse, võttes kogu näitsiku ilu endasse. riietus
|
|
ÜLIÕPILANE
24
Vanus
???
Orientatsioon
it's complicated
Suhtestaatus
Newala katoliku kirik
Töökoht
|
it's t
Tag me @kaka10
|
|
Post by Lori Conroy on Dec 1, 2022 3:42:37 GMT 3
Tuttavat häält kuuldes kihutasid kaks vastuolulist mõtet Lori peast läbi. Esmalt oli tal hea meel Alexit taas näha, sest kuigi ta polnud veel täiesti kindel, kas nende suhe oli lihtsalt tema soov kellegagi suhtes olla, sest temas tekitas rahulolu juba teadmine, et reeglite rikkumisest kuulmise peale hakkaksid tema vanemad pühitsetud vett oksendama, või oli seal rohkemat, nautis ta mehe seltskonda ja viisi, kuidas Alex tema eest hoolitses. Teisalt läbis naist viivuke paanika, sest aeg oli taas see voorusliku katoliiklase mask ette panna, ja ta vihkas seda teesklemist. Kuradi religioon ja kuradi reeglid! Ettekandja, kes tema tellimuse oli võtnud, oli selle tellimuse just lounge’i madalale lauale pannud, kui Alex ruumi sisenes, ja Lori tõusis viisakalt püsti, kohendades oma seelikut, kuni nad kahekesi jäid. Alles siis kõndis ta plaanitust pisut rutakamal sammul meheni ja sirutas end täies pikkuses välja, et enda kallima huultele suudluse vajutada. “Hei, sina. Ma igatsesin sind.” Päriselt ka igatses, see polnud ainult poos oma vanemate väljavihastamiseks. “Panin selle kokteili jälle sinu nimele, loodan, et sa ei pahanda,” mainis Lola rõõmsavärvilisele joogile viidates. “Tead küll, et mu paps mendib mu kulutusi. Oleks see tema teha, ei lubaks ta mul armulauaveinigi juua.”
|
|
KOHALIK
28
Vanus
vallaline
Suhtestaatus
Moonlight Nightclub
Töökoht
|
it's
Dec 9, 2022 12:09:00 GMT 3
Tag me @kiikhobu
|
|
Post by Alex L. Black on Dec 4, 2022 22:05:57 GMT 3
Alex võttis Lori avatud kätega vastu. Mehe käed leidsid enda kohe neidise pihal ning ta tõstis tüdrukut üles ja endale lähemale, kui viimane teda suudles. Sellise tervituse vastu pole noormehel küll midagi. Vägagi meeldiv viis enda õhtu alustamiseks. "Mina sind ka. Mõni minut rohkem sinust eemal ja mul võivad juba võõrutusnähud tekkida," lausus kutt kerge muigega, tema vasak suupool paremast kõrgemale kerkinud. Alex lasi neidisel uuesti taldadele laskuda, aga temast lahti noormees ei lasknud. "Lori ära isegi hakka pihta. Sa tead, et ükskõik mida sa tahad mu klubis, see on sinu oma," lausus Alex täie tõsiduse juures. Pealegi see üks kokteil ei maksnud nii palju, et ta paari õhtuga pankrotti ajada. Kui Loril peaks midagi vaja minema, siis mehe rahakott on tema jaoks alati olemas, aga Alex ei hakka momendil seda veel välja ütlema. Nende suhe oli veel üsna värske ja uus. "Mis kell täna õhtul Tuhkatriinu peab koju naasma, enne kui tema kaarik muutub uuesti kõrvitsaks ja abilised hiirteks?" uuris Alex huumoriga enda hääletoonis. Näitsik pole siiani kordagi pikemalt kui paar tundi tema juures olnud ja veel vähem ööseks jäänud, seega tundub ainult sobilik teda tuntud muinasjutu tegelasega seostada.
|
|
ÜLIÕPILANE
24
Vanus
???
Orientatsioon
it's complicated
Suhtestaatus
Newala katoliku kirik
Töökoht
|
it's t
Tag me @kaka10
|
|
Post by Lori Conroy on Dec 12, 2022 22:33:23 GMT 3
Võõrutusnähtude mainimine tõi Lori mõtteisse korraks tema venna, kes nägi natuke… nokkis välja. Ta oli juba mõnda aega mõelnud, ega Terrence mingeid asju tarvita, aga seni sai ta ainult oletada ja hetkel siin Alexi käte vahel ei olnud mingeid vastuseid loota, mistõttu naine oma tähelepanu tagasi kaaslasele sundis. Võrdlus Tuhkatriinuga oli üpris tabav… “Kell 18 on õhtusöök, nii et selleks ajaks pean kodus ja kaine olema,” vastas ta kahetseval toonil. Rohkem kui kaks jooki seega ei saanud endale lubada, isegi kui Alex neid talle hea meelega “kinkis”, sest tema emal oli hurda haistmismeel. “Anna andeks… Ma tean, see on täiega nõme, et ma niimoodi ära jooksma pean, aga mu vanemad saaksid infarkti, kui nad teaksid, et ma deidin kellegagi, kes katoliku kiriku nõuetele ei vasta.” Kõneldes naasis Lola diivanile ja võttis kokteiliklaasi kätte, asudes selles olevat värvilist jooki peene kõrrega segama. “Ja et ma veel alkoholi joon ja puha…” Tema vanemad võisid heaga perse käia, aga kuni ta veel nende raha eest sõi, tuli pea maas hoida.
|
|